Bakken

Alles voor bakken…

Bakvormen zijn er in vele maten en soorten:  springvormen rond en vierkant,  met losse glazen of metalen bodem,  in diverse kwaliteiten o.a. van Patisse, of  Dr. Oetker en de prachtige vormen van Nordic Ware.  Cakevormen in diverse maten,  ook met losse of vaste bodem,  rond en vierkant, quiche- en vlaaivormen met en zonder opstaande rand,  uitschuifbare vormen voor bijv. een slof of een vierkante taart, patévormen, boterkoekvormen,  vormen voor cupcakes of puddingvormen….   Etc. etc.

En natuurlijk zijn er ook vele bakaccessoires, zoals deegrollers, spuitzakken in diverse maten en kwaliteiten, spatels, deegkrabbers,  koekjesvormpjes, suikerwerkvormen, papieren taartranden, uitrolmatten, taart- en cakedozen,   gewoon teveel om op te noemen.

Daarnaast hebben wij een serie bakmixen van Bake Delicious.  Deze mixen zijn samengesteld door een professionele banketbakker,  en dat proef je ook!  Of het nu gaat om de traditionele boerencake of om lemon-lavendelcake,  om Triple Chocolate cake of om Red Velvet of zelfs Black Velvet met dropsmaak!  En ook de broodsoorten zijn van prima kwaliteit. En we hebben Zeeuwse Bloem, diverse kleurstoffen,  banketbakkersroom, botercreme, royal icing en suikerbakkerspoeder, etc.

Merken:

Bake Delicious – Chicago Metallic – Ibili – Italo Ottinetti – Kaiser – Kitchen Basics – Küchenprofi – Nordic Ware – Dr. Oetker – One Way – Oxo – Patisse – Pavon Idea – PME –  Städtler – Sunware – Tala – Zenker