Voedsel opslaan en bewaren

Het is belangrijk om voedsel op de juiste manier te bewaren. Zoveel mogelijk in goed afsluitbare potten, bussen, zakken of dozen.

Speciaal voor groente en fruit hebben wij het Oxo Greensaver systeem. Deze vershoudboxen houden uw groeten en fruit op 3 manieren langer fris:  de koolstoffilters absorberen het ethyleengas dat vrijkomt,  inzetmandjes bevorderen de luchtcirculatie en zorgen ervoor dat de inhoud niet tegen de wand van de box plakt en met de ventilatieschuif op de deksel kunt u per versproduct de ideale vochtigheid in de box behouden.  Er zijn verschillende boxen, ook voor verse kruiden. En er is een Green Saver voor in de groentelade. Verspil minder. Bespaar meer.

Voor droge voedingsmiddelen is er de kunststof bussenserie van Oxo met ‘pop’deksel. Deze bussen zijn luchtdicht, stapelbaar, ruimtebesparend en met één hand te openen en sluiten. En in veel maten verkrijgbaar.

Daarnaast hebben wij de bekende Brabantia voorraadbussen en ook een serie glazen wekpotten van Bormioli.

En ook speciale opbergdozen voor knäckebrot, beschuit, vleeswaren, botervloten, lunchboxen, taartdozen, cakedozen, snoeppotten etc. kunt u bij ons vinden.

Voor dranken hebben wij isoleerflessen, thermoskannen, waterflessen in diverse soorten en maten.

En om voedsel extra lang houdbaar te maken in de koeling of diepvries hebben wij de FoodSaver vacumeer-apparaten met de bijbehorende zakken in div. maten.  Hierdoor blijft voedsel tot wel 5 x langer vers (soms wel jaren!).  Dus ook hier minder verspilling en bespaart dus geld!

Merken:

Alfi – Brabantia – Bormioli  –  Curver – Esbit – Emsa – Foodsaver –  Küchenprofi – Patisse – Oxo Greensaver – Oxo POP-container – Rosti Mepal – Sunware