Onze service

Cadeaubonnen

Soms is het lastig om iemand te verrassen, vooral als je niet precies weet wat hij of zij mist. Dan is een cadeaubon van Koken & Trends een uitkomst. U kiest zelf het bedrag dat u wilt geven, wij schrijven de bon uit en maken er een leuk cadeautje van.

Daarnaast accepteren wij de VVV-cadeaukaart.

Demonstraties

Elke zaterdag* tussen 12.00 en 16.00 uur demonstreren wij o.a. de Magimix keukenmachine, de blender, een sapcentrifuge, een droogoven.  Komt u geheel vrijblijvend langs om in levende lijve te zien wat deze machines zoal kunnen.  En hebt u vragen rond een specifieke bereidingswijze of gerecht: als u dat van te voren aangeeft  zorgen wij (indien mogelijk) dat we de betreffende ingrediënten in huis hebben om uw vraag zo duidelijk mogelijk te kunnen beantwoorden.

*Is zaterdag lastig voor u? Dan kunt u altijd een afspraak maken voor een ander moment in de week.

Verlanglijsten

Hebt u iets te vieren? Een verjaardag, kroonjaar, jubileum, huwelijk, geboorte, afscheid, etc?

Dan is het voor uw gasten vaak lastig om een cadeau te kiezen dat precies bij u in de smaak valt.

U kunt bij ons een lijst aanleggen van die artikelen die u graag zou willen hebben. Wij houden die lijst voor u bij. U kunt uw gasten naar onze winkel verwijzen. De gast kan dan uit uw lijst een cadeautje zoeken dat bij zijn/haar budget past. Gemakkelijk voor de gast en u krijgt geen cadeaus die wel met zorg zijn uitgezocht maar die eigenlijk niet bij u passen.

Messen Slijpen

Om messen van goede kwaliteit scherp te houden kunt u regelmatig een aanzetstaal gebruiken.

Maar na verloop van tijd heeft dat niet meer het gewenste effect en kunt u het mes laten slijpen door onze professionele slijpservice, die niet alleen uw messen weer vlijmscherp kunnen maken, maar ook scharen, kappersscharen, tafelmessen*, zakmessen, tuinscharen, tondeuseplaten, etc. U kunt de messen een maal per maand brengen (meestal iedere 3e zaterdag). Op de vrijdag daarna krijgt u van ons een seintje zodra de messen weer terug zijn. Informeert u even voor de juiste data (i.v.m. feestdagen, vakanties e.d. kunnen er afwijkingen zijn van het normale schema).

*in de winkel kunnen wij u 4 voorbeelden tonen van de slijpresultaten van tafelmessen.