Wie zijn wij

Martin en Plony Epping,  een ‘winkelechtpaar’ in hart en nieren:

als zoon van de banketbakker en dochter van de (keur)slager is zowel het winkelwerk als de belangstelling voor lekker eten en drinken ons beiden met de paplepel ingegeven!

Onze winkelervaring is begonnen in 1984 in Utrecht onder de naam “Spel & Spullen”, waar we op de zeer bescheiden oppervlakte van 60 m2 o.a. huishoudelijke artikelen, speelgoed, wenskaarten, sieraden, speelgoed en kerstballen verkochten!

De volgende stap hebben we in 1993 gezet:  als franchisenemer van Blokker in Nieuwegein.  Dat was een mooie stap naar een winkel van 250 m2 die ook nog eens lekker op loopafstand van onze woning lag.   In september 1999 zijn we vanuit Nieuwegein naar Epe gekomen om daar de Blokker franchisevestiging voort te zetten. Met een net weer wat grotere oppervlakte was dat ook weer fijn werken.

 

En dan nu de laatste stap in onze carrière:  weer geheel zelfstandig,  een nieuwe uitdaging:  de kookwinkel Koken & Trends.

Een winkel met spullen die we nu weer helemaal zelf kunnen uitzoeken, zonder de beperkingen van een hoofdkantoor.  Artikelen met een goede kwaliteit,  waar we  volledig achter kunnen staan.  Met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Keukenhulpen, pannen, keukenmachines e.d.  En leuke cadeau-artikelen, aangevuld met lekkere food-artikelen,  zoals bakmeel van een echte banketbakker,  heerlijke biologische olijfolie in div. soorten,  leuke flessen met bakmixen en soepen…

En zo zoeken we steeds weer iets nieuws.  En als u nog keukenartikelen zoekt, vraag het dan gerust. Dan proberen wij het voor u te vinden!

 

Graag tot ziens in onze winkel!