Keukenapparatuur

Voor onze collectie electrische apparaten hebben wij gekozen voor  topmerken als Magimix, Espressions,  Crockpot, Novis,  Graef, Fritel, Wartmann e.a.  Stuk voor stuk merken die tot de top behoren in hun segment.

Van Magimix  hebben we prachtige foodprocessors in diverse maten en kleuren. Allemaal met een krachtige inductiemotor en met maar liefst 30 jaar garantie op de motor!  Paradepaardje is hier de Patissier,  met een extra krachtige motor en een extra grote rvs kom met deegmes.  Daarnaast heeft de Patissier ook alle accessoires om te hakken, snijden, schaven, raspen etc. van de grootste modellenserie 5200! Ook zijn er blenders, sapcentrifuges, ijsmachines, een snijmachine, broodrooster met infrarood en transparante voorzijde, hakmolens etc.

Van Wartmann hebben we een standmixer die in kwaliteit niet onder doen/doet voor Kitchenaid,  maar wel iets vriendelijker geprijsd is. Een vleesmolen en een pastamolen zijn als extra accessoires verkrijgbaar.

Van het in Nederland iets minder bekende Espressions hebben wij een droogoven en een slowcooker met sous-vide functie in de collectie. En ook van dat merk kunnen wij eventueel een standmixer bestellen (vaak te zien in Master Chef Australia).

Crockpot is hét merk op het gebied van rijstkokers en slowcookers.   Wij hebben diverse modellen, met of zonder sauteer-   of sous-vide functie.   Slow cooken is een nieuwe trend, waarbij gerechten gedurende lange tijd (4 tot 8 uur) zeer langzaam worden gegaard op een temperatuur die net onder de 100 graden ligt.  Hierdoor blijven smaken en textuur beter behouden. En,  belangrijk detail: je kunt hem ’s morgens voordat je weg gaat aanzetten en ’s avonds als je thuis komt is je gerecht klaar!

Van Graef hebben wij onder andere snijmachines,  voor brood, groentes en zelfs eentje voor extra fijne vleeswaren als carpaccio e.d.  Daarnaast heeft Graef ook mooie waterkokers (met en zonder temperatuur-regeling), broodroosters en koffiezetapparaten.

En friteuses, warmhoudplaten, tafelgrills e.d. zijn er van Fritel.

Merken:

Aerolatte – Caso – Cilio –  Crockpot – Domo – Dualit – Espressions – Graef –  FoodSaver – Fritel – Kitchenaid – Magimix – Novis – Wartmann – WMF