Nieuws

Eerder gesloten ivm inkoop op beurs

Vandaag zijn wij helaas vanaf 14.30 gesloten ivm een bezoek aan de beurs. Een deel van onze collectie kunt u eventueel vinden in onze webshop. En voor vragen kunt u ons mailen via info@kokenentrends.nl.  Wij zullen dan morgenochtend direct contact met u opnemen....

Lees meer

De laatste Vaderdag-tips:

A.s. zondag is het al Vaderdag!  Nog leuke cadeau-ideetjes nodig?  Wij hebben stapels en stapels leuke kookboeken voor STERREN-CHEF VADERS of voor BBQ-BUITENKOK- VADERS: Bijvoorbeeld de Smokey goodness serie van Jord Althuizen,...

Lees meer

Nog meer Vaderdag cadeautjes:

VOOR DE DORSTIGE VADER:  mooie whiskyglazen, gin-tonic glazen, shotglaasjes, bierglazen, mooie openers, een boek met cocktailrecepten, of met mocktailrecepten:-) , en nog veel meer!

Lees meer

21 juni VADERDAG! Volop leuke cadeautips!

Voor de buitenkok: steakmessen, bbq-accessoires, voor de fijnproever-kok: heerlijke olieën en azijnen, voor de stoere kok: leren schorten, stoere spiezen, voor de prof-hobbykok: fantastische messen, prima koekenpannen, crockpots, etc. etc.  

Lees meer

NIEUW: BEKIJK NU ONZE WEBSHOP!

Onze nieuwe webshop staat online:  u vindt hem via de homepagina. Hij is nog niet helemaal klaar en wordt nog dagelijks aangevuld, maar is al de moeite waard om te bekijken!

Lees meer