Inspiratie en Trends

Uiteraard vindt u bij ons allerlei trends in en om de keuken.  Of het nu gaat om attributen als spiraalsnijders of kookboeken over de nieuwste kooktechnieken. Om speciale bakvormen die gebruikt werden bij Heel Holland Bakt of slowcookers.  Om leuke antislip placemats in trendy kleuren of afneembaar tafellinnen en tafelzeil in leuke dessins.  Of om de Maison Berger geurlamp voor het verwijderen van kookluchtjes …..

Er zijn altijd leuke trendy artikelen en er komen ook steeds weer nieuwe dingen binnen. Voor uzelf of voor een origineel cadeautje.

Op deze pagina Inspiratie en trends zullen wij regelmatig posts verzorgen over kooktechnieken, nieuwe artikelen etc.  Ook kunnen wij uw lievelingsrecept plaatsen op deze pagina. Dus raakt u geïnspireerd en hebt u een superrecept? Geef het aan ons door (liefst met foto) en wij zetten het in deze rubriek. En zou u iets meer willen weten over een bepaald onderwerp? Wij horen het graag, dan kunnen wij proberen daar een artikeltje over te maken.

De cadeautjes-tijd komt er weer aan!

De laatste maanden zijn bij uitstek de cadeaumaanden van het jaar! Daar spelen wij bij Koken & Trends natuurlijk op in door met u en voor u leuke pakketjes samen te stellen. Van handige keukenhulpjes tot lekkere olie of pasta... Er is bij ons altijd wel iets leuks...

Lees meer

Maison Berger luchtreiniger

Bekend van televisie: de geurbrander van Maison Berger (oftewel de Lampe Berger) die de lucht in huis zuivert en vervolgens eventueel een fijn parfum verspreidt.  Er is een keuze uit vele mooie  branders en tientallen geuren die in verschillende kleurtypen zijn ondergebracht.

Lees meer

De Babette – kooklepellegger die hangt.

Handige kookgadget: de kooklepels slingeren niet meer op het aanrecht en zijn direct bij de hand. Ook te gebruiken om vloeistoffen (zoals bouillon) aan je gerecht toe te voegen. En superhandig voor het BBQ-gereedschap. https://youtu.be/0eGrZwTgkME

Lees meer

De nieuwe braadsteen “BRICK” van Römertopf

Geniet van de veelzijdigheid met de baksteen, de pan/ovenschaal in baksteenvorm: op de grill, in de oven, op de bbq of op het fornuis (behalve inductie. Geniet van de veelzijdigheid met de baksteen, de pan/ovenschaal in baksteenvorm: op de grill, in de oven, op de bbq...

Lees meer

Aansteker met USB

Dé gadget van dit seizoen: Aansteker zonder gas of brandstof maar met laserstraaltje. Kan worden opgeladen met USB-aansluiting. Eén maal vol opgeladen betekent 100 x gebruiken voor ie weer aan de oplader moet.

Lees meer

Slowcooking

Slow cooken is het zeer langzaam bereiden van gerechten in een ‘braadpan met een snoer’ waarin de temperatuur net onder de 100 graden wordt gehouden. Hierdoor blijven smaak en voedingsstoffen optimaal behouden. En: super gemakkelijk! 

Lees meer