Koekenpannen & Woks

Wij zijn heel blij dat wij de  koekenpannen van Woll in ons assortiment  hebben:  gietaluminium pannen van topkwaliteit.  U treft bij ons twee belangrijke series aan:  de Lite en de Nowo.   De Lite serie is – de naam zegt het al –  de lichtste van de twee,  maar heeft nog altijd een dikte van 5 mm.   Gietaluminium is zeer sterk,  vormvast en zeer goed geleidend.  De pan wordt overal even heet, zonder z.g. hotspots,  zodat uw gerechten ook een mooie egale bruining krijgen.  De sterke anti-kleeflaag is aangebracht op een laagje van  diamantpoeder, zodat ie echt superhard is.

De zwaardere serie Nowo heeft een wanddikte van maar liefst 8 mm.  En ook deze pannen hebben een ijzersterke anti-kleeflaag,  die is aangebracht op een laagje titaniumpoeder.

Daarnaast – ook pannen in het topsegment:  de roestvrij stalen pannen van Spring.   Deze bestaan uit vijf lagen zeer goed geleidend materiaal,  waardoor ook hier een zeer egaal bakresultaat bereikt wordt.  De Spring pannen zijn er met en zonder anti-kleeflaag en ook met een speciaal nieuw procedé,  waarbij de anti-kleeflaag als het ware beschermd wordt door een netje van roestvrij staal.

Andere koekenpannen in ons assortiment zijn de Spring pannen van een goede kwaliteit plaatstaal.  Deze pannen worden vaak in de horeca gebruikt en  moeten regelmatig worden ‘ingebrand’.

In het middensegment hebben wij goede koekenpannen van het Spaanse merk Ibili met anti-kleeflaag,  van Küchenprofi met keramische laag en de Woll Concept serie met anti-kleeflaag en rvs buitenkant. 

Merken:

Ibili – Garcima – Küchenprofi – Spring – Woll